U trendu

„Hrvatska izumire!“ – Ostavka uživo na pres-konferenciji šokirala Hrvatsku (video)

Sekretar u Ministarstvu demografije Hrvatske Marin Strmota svojim činom je šokirao hrvatsku javnost i postao internet senzacija.

Strmota je podneo ostavku usred pres-konferencije, dok je pored njega stajala ministarka demografije Nada Murganić.

Ministarka nije krila da je šokirana Strmotinim činom.

„Slažem se s Vama, ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i četiri meseca u Vladi kao demograf i mlad čovek smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i s današnjim danom podnosim ostavku na mesto državnog sekretara. Država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome… Ja kao mladi čovek, građanin Hrvatske, otac dvoje dece, suprug nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne verujem da će se išta rešiti ovakvim pristupom“, rekao je Strmota, prenosi N1.

Ministarka Nada Murganić bila je vidno šokirana, a to odaje i grimasa na njenom licu. Priznala je da nije ništa znala.

„Naravno da nisam znala. To je nestrpljenje jednog mladog čoveka, jednog naučnika“, rekla je Murganićeva.

(Sputnjik)

2 komentara
  1. Cocco

    Čovek mi s*ebao koncepciju. Mislio sam da su svi političari obične gnjide, jajare, podguzne muve, dupelisci, hoštapleri bez imalo morala i obraza… A sada ovo i pomislim da bi baš bilo lepo da preraste u pandemiju!

  2. ANDREJ

    Sve mi „puca prsluk“ sto Hrvatska demografski izumire.Pa nasa domovina Srbija,ne da izumire,nego ko god moze i ima gde,bezi iz ove zemlje glavom bez obzira.To mi treba da razmatramo i tim problemom da se bavimo.Vec mi je stvarno muka,od tog naseg neprestanog kukanja nad „tudjim grobom“. Gledajmo svoju muku,gledajmo svoje nezaposlene diplomce,koji idu u strane zemlje da prodaju svoje znanje,i svoju snagu i mladost.Politicari u Srbiji, vode medjusobne ratove i vode Gebelsovsku propagandu,ne videci da se ambis nadneo nad Srbijom. A svakako da nije trebalo da bude tako.Nas ima u Srbiji svega sedam miliona,i mogi smo na ovoj zemlji,pametnim rukovodjenjem i radom,svi da zivimo „ko ljudi,i ako smo Srbi“,sto rece pokojni Patrijarh Pavle.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike