U trendu

Kabinet: Komšić nije kriv što niko neće da se druži sa Dodikom

SARAJEVO – Kabinet predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića saopštio je danas da se izjave srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika „graniče sa neuračunljivošću“.

„Predsedavajući Komšić nije odgovoran zbog toga što niko ne želi da razgovara i druži se sa gospodinom Dodikom“, rečeno je u Komšićevom kabinetu za sarajevsku N1 televiziju.

Dodik je u jednom nedavno datom intervjuu rekao da je Komšić sakrio poziv od ostalih članova Predsedništva BIH i otišao sam u Brisel na sastanak s liderima EU, kao i da je sakrio i zahtev predsednika Evropskog suda za imenovanje sudija Ustavnog suda BiH.

„Ne zna se šta je gore, ili da pismo koje su dobili istovremeno kao i dva druga kabineta nisu na vreme pročitali, što nije čudo jer je poznato da im presude Evropskog suda za ljudska prava ne znače ništa, ili naprosto glume da ga nisu pročitali. Moguće je i to da su ga pročitali, pa su naknadno sebe uverili da nisu“, navedeno je iz Komšićevog kabineta.

Kako se navodi, poziv iz Brisela je stigao na ime predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića, a ne na članove Predsedništva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar