U trendu

Kanibal iz BiH ubio i iskasapio majku, danima jeo delove tela (video, foto)

Kao prizori iz horor filma za policijske istražitelje iz BiH bilo je otkopavanje na više lokacija delova raskomadanog tela 60-godišnje Nasihe Velić iz mesta Baštra kod Bosanske Krupe čije je ubistvo priznao njezin sin Sabahudin, a još jeziviji bili su detalji koje su objavili mediji u BiH da se radi o kanibalu koji je jeo telo sopstvene majke.

Monstruozno ubistvo u zaseoku Velići

Monstruozno ubistvo u zaseoku Velići, između Bosanske Krupe i Bužima

Gepostet von Bosanska Krupa am Samstag, 15. September 2018

Kako je u nedelju objavio sarajevski Dnevni Avaz, 33-godišnji Velić se odvezao s vozilom u Sarajevo gde je prijavio da je sekirom ubio svoju 60-godišnju majku Nasihu. Policija ga je uhapsila, a nakon što su ga dovezli u policijsku stanicu on je, po pisanju Avaza, „potpuno hladno rekao da je majku zaklao i da je prepolovio njeno telo“.

Po navodima neimenovanog policijskog izvora, 33-godišnjak je potanko opisivao detalje zločina koji ih je vrlo potresao. Na zaprepašćenje policijskih službenika rekao je da je desetak dana sekao i jeo delove tela žene. Ostatak njenog tela je, po sopstvenom priznanju, raskomadao, zatim zapalio i zakopao na različitim lokacijama u okolini kuće.

Zločin otkriven nakon što se ubica prijavio policiji

Gepostet von Dnevni avaz am Sonntag, 16. September 2018

Kada su ga policijski službenici pitali zašto je to uradio, odgovorio je da je bio pod uticajem crne magije i da su mu nepoznata bića naložila da to učini.

Nakon iskaza policija je Sabahudina Velića iz Sarajeva odvezla natrag do kuće gde isprva nije mogao da otkrije na kojim je lokacijama zakopao telo nesretne žene.

Nekoliko bagera prekopavalo je okolinu kuće i širi lokalitet i tom prilikom pronađeni su delovi tela 60-godišnjakinje.
Dežurni tužilac u Unsko-sanskoj županiji naložio je psihijatrijsko veštačenje 33-godišnjaka i druge mere kako bi se rasvetlili detalji ovog nezabeleženog okrutnog ubistva i kanibalizma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.