U trendu

Mamić o nezavisnom pravosuđu u Hrvatskoj

ZAGREB – Nekada prvi čovek FK Dinama, sada begunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić, nastavio je da objavljuje dokaze sa koijima želi da ukaže na to da sudstvo u ovoj zemlji nije nezavisno,

Mamić je, naime, objavio snimak iz jednog osječkog kafića u kojem za istim sede tužilac Sven Mišković i sudije Miroslav Rožac i Miroslav Jukić što je bivši čelnik Dinama nazvao „udruženi krivosudni poduhvat“.

„Hrvatice i Hrvati, je li ovo moguće? Jeste li vi svesni gde živite? Mesto radnje gornjih fotografija nisu moje noćne more, nego kafić San Francisco u Osijeku, vreme radnje juče u 11 sati i 15 minuta. Na fotografijama se u ugodnom srkanju kafice nalaze neovlašćeni tužilac u mom progonu gospodin Mišković, a za stolom su u dobrom društvu članovi sudskih veća koja su oformljena kako bi me osudila – sudija Miroslav Rožac i Miroslav Jukić“, napisao je Mamić na svom fejsbuk profilu.

Povodom ovog, kako je naveo, zajedničkog gošćenja „nezavisnih“ tužilaca i „nezavisnih“ sudija, u opširnom postu na društvenoj mreži, Mamić je pozvao sve kojima je, kako kaže, stalo do budućnosti dece i zemlje da mu se pridruzite u reformi hrvatskog pravosuđa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.