U trendu

Mandić:Ne ruši DF Vladu, ona ulaže napore da sruši sama sebe

PODGORICA – Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić izjavio je danas da da ta, najjača članica vladajuće koalicije, ne ruši Vladu Crne Gore, nego ona, kako je ocenio, „ulaže nemale napore da sruši sama sebe“.

„Zašto Vlada štiti ‘dželate’ ranije vlasti koji i nastavljaju da proganjaju najveće protivnike Đukanovićevog režima, pobednike izbora i žrtve te režimske samovolje“, napisao je Mandić na Tviteru.

Mandić je ranije danas saopštio da će DF podržati izglasavanje izmena Zakona o slobodi veroispovesti, ali da će nakon toga preispitati podršku vladi Crne Gore premijera Zdravka Krivokapića.

Mandić je u uključenju za TV Prva rekao da je za ponedeljak zakazan sastanak svih predsednika stranaka koalicije „Za Budućnost CG“ na kome će na dnevnom redu biti ostanak na dužnosti specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji je juče saopštio da „nastavljaju tamo gde su stali za vreme (prethodne vlade aktuelnog šefa države) Mila Đukanovića i da ima „podršku nove Vlade Krivokapić-Abazović“.

„Imaćemo, što se ostale podrške tiče, veoma konkretne uslove, a to će biti ili mi ili Katnić“, istakao je Mandić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar