U trendu

Muriz Memić pozvao Sebiju Izetbegović na sučeljavanje

SARAJEVO – Muriz Memić, otac mladića Dženana, koji je 2016. preminuo pod do danas nerazjašnjenim okolnostima, pozvao je direktorku KCUS Sebiju Izetbegović na sučeljavanje, zbog, kako je naveo, njene naglašene uloge u istrazi ubistva.

Memić je gostujući na federalnoj Face tv. rekao da je Izetbegović učestvovala u izboru timova koji su veštačili amneziju Alise Mutap, koja se u to vreme viđala sa njegovim sinom.

Rekao je i da je direktorka UKCS, inače, supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, smenjivala timove koji su radili veštačenja.

Nakon ove izjave Memića iz KCUS-a su se pismo oglasile Enra Suljić i Sebija Izetbegović u kojem podržavaju njegovu borb da dođe do istine i da kazne počinioci, ali nikako, kako kažu, na način da ih dovodi u vezu s događajima i situacijama s kojim nemaju nikakve veze.

U pismu se odbacuju kao netačni navodi Memića da je Sebija Izetbegović menjale lekarske timove tokom veštačenja, kao i da za to nema ovlašćenje.

Navode i da je iznošenje ovih i sličnih neistina već predmet nekoliko pokrenutih i dobijenih sudskih sporova za klevetu, kao i da zahtevaju da se stoga iznese istina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar