U trendu

Otvorena prva javna kuća sa lutkama na Balkanu

Nežna plavuša Ema i bujna crnka Viktorija svakog će posetioca dočekati spremne, na krevetu, sa zavodljivim pogledom. Dodirivanjem njihovih strateških mjesta i erogenih zona obe će početi ispuštati zadovoljne uzdahe, prenose mediji u regionu.

Ema i Viktorija nisu žene, one su silikonske lutke za seks i radnice u prvom bordelu s lutkama u regionu koji se zove Doll House Slovenija i nalazi se u Sežani.

Ema i Viktorija su na prvi dodir malo hladne, ali brzo će se zagrejati, jer su robotizirane i uz temperaturu ljudskog tela i njihova se temperatura povećava. One i pričaju, a sve slatke, erotske fraze izgovaraju umilnim glasom, na kineskom i engleskom.

S ovim atraktivnim lutkama klijenti će moći ostvariti tvrdu kohabitaciju vaginalno, analno i oralno, jer svi su im otvori prilagođeni za užitke. Ispod seksi, čipkastog rublja kriju se delovi lutaka koji su osmišljeni i napravljeni tako da u potpunosti podsećaju na stvarne delove ženskog tela. Suvlasnica Sandra Negro kaže da već imaju rezervacije. Uglavnom su to domaći Slovenci, ali mnogo je zainteresovnih bilo i iz drugih, okolnih zemalja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)