U trendu

Poslanici na Cetinju danas pod zaštitom policije

PODGORICA – Na Cetinju će danas u podne biti održano prva posebna sednica prvog redovnog prolećnog zasedanja Skupštine Crne Gore, a poslanici su SMS porukama obavešteni da će im nesmetan prolaz kroz predstonicu do zgrade parlamenta obezbeđivati policija.

„Obaveštavamo vas da će policija obezbediti nesmetan prolaz poslanicima, jednosmernom Ivanbegovom ulicom na Cetinju za ulazak u grad“, piše u poruci koja je prosleđena poslanicima crnogorskog parlamenta.

Sednica Skupštine trebalo bi da počne u podne, a na dnevnom redu je „premijerski sat“ i poslanička pitanja.

Cetinjski list javio je da je oko Studentskog trga i na prilazima zgradi prestoničkog parlamenta postavljena metalna ograda što se, podsećaju, dešava prvi put otkako se redovna prolećna i jesenja sednica Skupštine Crne Gore održavaju na Cetinju, prenela je Pobjeda.

Podgorički dnevnik piše da nova vlast nije dobrodošla na Cetinju, a Cetinjani su im to, kako navode, nedvosmisleno poručili 28. januara kada je u prestonici održana sednica vlade i kada je premijer Zdravko Krivokapić pokušao da prošeta gradom i bio dočekan žestokim negodovanjem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.