U trendu

Poznati muzičar ponovo priveden zbog porodičnog nasilja

Vođa popularne zagrebačke grupe Novi fosili Rajko Dujmić ponovo je pre tri dana priveden zbog novog slučaja pretnji i fizičkoga napada na suprugu, prenosi Jutarnji list.

Dujmića (64) je policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je pretio i da ju je udario, dok je on navodno tvrdio da se događaja uopšte ne seća i da je bio jako pijan, navodi list.

Policija ga je prijavila zbog pretnji, a istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Dujmiću to nije prvi događaj u kojem je pritvoren zbog napada na suprugu, ali je u ranijem postupku pre četiri godine pravosnažno oslobođen.

Tada mu je zagrebački Opštinski krivični sud izrekao kaznu od šest meseci zatvora uslovno na dve godine, ali se on usprotivio presudi i posle suđenja oslobođen.

Uprkos tom događaju Dujmić i njegova supruga Snježana koji su u braku već više od tri decenije nastavili su zajednički život, a Snežana je nakon tog incidenta Jutarnji list izjavila da Rajka nije prijavila, ali da su komšije pozvale policiju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.