Rukovodstvo Srbije je uvek uz Srpsku

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Srbije veoma koristan i dobar saradnik RS, kao i da je njihov odnos prema Dejtonskom sporazumu „najbolja mera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske“, prenosi RTRS pozivajući se na banjalučke medije.

Foto: Beta

Foto: Beta

On je, govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji kazao da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić „čovek koji zaslužuje još jedan mandat“.

„Bez želje da se uplićem u unutrašnja pitanja Srbije, mislim da je Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije zaslužio da nastavi i dalje“, rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima, Nikolić je dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za RS, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima.

Predsednik Srpske je dodao i da je RS „zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspešnije Srbije“.

„Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi pribavimo pravo da komentarišemo tamošnja zbivanja. Ja kao predsednik RS to komentarišem sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske“, zaključio je Dodik.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar