najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rukovodstvo Srbije je uvek uz Srpsku

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Srbije veoma koristan i dobar saradnik RS, kao i da je njihov odnos prema Dejtonskom sporazumu “najbolja mera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske”, prenosi RTRS pozivajući se na banjalučke medije.

On je, govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji kazao da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić “čovek koji zaslužuje još jedan mandat”.

“Bez želje da se uplićem u unutrašnja pitanja Srbije, mislim da je Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije zaslužio da nastavi i dalje”, rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima, Nikolić je dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za RS, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima.

Predsednik Srpske je dodao i da je RS “zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspešnije Srbije”.

“Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi pribavimo pravo da komentarišemo tamošnja zbivanja. Ja kao predsednik RS to komentarišem sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske”, zaključio je Dodik.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike