U trendu

Šokantan snimak: Voditelj u Luj Viton torbama odnosi milione evra mita (video)

Italijanski portal La Verita objavio je priču o korupcionsaškom skandalu u kojem je akter makedonska rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, a pojedini beogradski mediji navode da je u slučaj umešan i severnomakedonski premijer Zoran Zaev.

Portal je danas objavio video snimak na kome se vidi kako makedonski voditelj i rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 uzima od biznismena Jordana Kamčevskog torbu sa novcem i izlazi iz njegove kuće.

Kako se navodi, u prvom delu dokaznog materijala je video snimak na kome se vidi kako biznismen Jordan Kamčev broji novac i predaje Bokiju 13, koji navodno treba da se dogovori sa tužiocem Katicom Janevom da bude oslobođen kazne.

Na snimku se vidi i kako Boki 13 u pratnji jedne muške osobe i sa dve torbe napušta kuću.

U drugom delu je audio snimak na kojem se čuje kako Boki 13 kaže Kamčevu da ne brine da će biti oslobođen i da se Janeva neće protiviti.

La Verita je došla u posed video i audio snimka koje je predao Tužilaštvu za organizovani kriminal u Severnoj Makedoniji.

Beogradski mediji prenose da je tužilac Katica Janeva pokrenula postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je, kako kažu, umešan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović.

Makedonski mediji preneli su priču italijanskog portala, ne pominjući Zaeva, njegovog savetnika Zorana Bašanovića i druge aktere.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.