U trendu

Specijalna ponuda za praznike na Slovenskoj plaži

Hotelski rizort Slovenska plaža je pravi mali mediteranski grad – jedinstveno mesto za odmor, udaljeno svega 500 m od centra i Starog grada Budve. Osim po udobnom smeštaju i ljubaznom osoblju, Slovenska plaža je već decenijama prepoznatljiva po zelenim površinama i bogatom mediteranskom rastinju.

U susret Uskrsu i prvomajskim praznicima, koji su u Budvi poznati i po održavanju Budvanskog karnevala, u hotelskom rizortu Slovenska plaža gostima se nudi specijalna ponuda koja obuhvata noćenja na bazi polupansiona u iznosu od 25 evra po osobi, kao i posebne povoljnosti za decu: za jedno dete do 12 godina – gratis boravak, dok je za svako sledeće dete do ovog uzrasta obezbeđen popust od 50%. Deca do 2 godine imaju besplatan boravak u hotelu.

Više informacija o aktuelnoj ponudi možete dobiti na broj telefona: +382 33 402 456 ili na web sajtu: www.hgbudvanskarivijera.com

Neka predstojeći uskršnji i prvomajski praznici budu prijatan i nezaboravan ugođaj u društvu porodice, prijatelja i dragih osoba, uz prolećno sunce i more.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.