U trendu

Stravično: Mladić svirepo ubio devojku, pa se obesio

Dva beživotna tela pronađena su večeras u Razboju Lijevčanskom kod Srpca, potvrđeno je u PU Bosanska Gradiška.

– PS Srbac primila je prijavu da su u Razboju Lijevčanskom pronađena dva tela. U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci, nakon čega će biti poznato više informacija – navode u PU Bosanska Gradiška.

Nezvanično saznajemo da se radi o 20-godišnjoj devojci s područja opštine Gradiška i 24-godišnjem mladiću iz Razboja. Prve informacije s terena ukazuju da je mladić na svirep način ubio devojku, a potom je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama radi se o Đurici T. (23) iz Razboja koju je večeras je na brutalan način nožem ubio  M.B. iz Trošelja kod Nove Topole, a potom je učinio samoubistvo vešanjem.

Meštani Razboja pričaju da se zločin odigrao u vikendici koju je koristila porodica mladića. Navodno je 24-godišnjak doveo devojku u vikendicu, gde ju je maltretirao i ubio. Potom je pozvao članove svoje porodice i saopštio im šta je učinio, navodeći da će se ubiti. Oni su odmah otišli do vikendice, ali je već bilo kasno i zatekli su dva tela, prenose mediji u regionu.

Napišite komentar