U trendu

Tači informisao Đukanovića o rezultatima dijaloga BG i PR

PODGORICA – Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je razgovarao danas sa Hašimom Tačijem, na inicijativu kosovskog predsednika, koji, kako je saopsteno, namerava sve susede da upozna s rezultatima dijaloga između Prištine i Beograda, i daljim planovima.

Kako navode iz Službe za informisanje crnogorskog predsednika, Đukanović je zahvalio za inicijativu i pozdravio napore Beograda i Prištine da rešenje traže mirnim putem, kroz dijalog, pod pokroviteljstvom EU.

On je, kako navode, uveren da će sve strane voditi računa da krajnji rezultat bude i snažan doprinos stabilizaciji Zapadnog Balkana, kao i podsticaj njegovoj evropskoj perspektivi, prenosi RTCG.

U razgovoru je bilo reči i o potrebi daljeg unapređenja bilateralne saradnje u obostranom interesu, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

3 komentara
 1. Anonimni

  Na kom su jeziku pricali i razmatrali „globalne svjetske probleme“? Na Crnogorskom, ako je Taci u medjuvremenu naucio , no sumnjam, jer Crnogoraca vise nama na Kosovu i Metohiji, ili je ovaj naš naucio Albanski, jer vidim da mu engleski ide, a albanski je mnogo laksi… Vazno je da su se „razumjeli“

 2. Anonimni

  R O Đ A C I

  1. Blazo Jokic

   Mene je sramota kad gledam ove osmehe! Crna Gora je moja drzava, ali ovo nikako nija moja Vlada niti moj „presjednik“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike