U pucnjavi u Tetovu povredjeno pet osoba

U oružanom obračunu i tuči u kojoj je učestvovalo pet osoba u Tetovu sinoć deset minuta posle ponoći, četiri osobe su teško povređene, a jedna lakše, saopštila je danas makedonska policija.

Kako prenose makedonski mediji, obračun u kome se osim vatrenog koristilo i hladno oružje, dogodio se u tetovskom naselju Drenovec, a uvidjajna ekipa policije iz Tetova još radi na utvrdjivanju okolnosti pod kojima se obračun izmedju dve suprotstavljene grupe dogodio.

U obračunu su tri osobe iz sela Dobošte u tetovskoj opštini, E.O.(22), S.O.(22) i R.O.(53), zadobile teške telesne povrede nakon čega su smešteni u bolnicu u Tetovu, dok su L.I.(24) i K.V.(21) iz Tetova prebačeni u Urgentni centar u Skoplju.

E.O. je u bolnicu primljen sa prostrelnom ranom u predelu desne nadkolenice, S.O. sa prostrelnom ranom u levoj nadkolenici a R.O. sa ubodnom ranom u predelu središnjeg dela kičme.

Od dvojice mladića iz Tetova koji su prebačeni u Urgentni centar u Skoplju L.I. ima ubodnu ranu u predelu vrata dok K.V. ima ogrebotinu na nogama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.