U trendu

Vozač brutalno izvređao putnicu: Seljanko, imaš dete a nemaš za kartu (foto)

Na liniji ZET-ovog autobusa 268 koji vozi na relaciji Zagreb – Velika Gorica i obrnuto ćesto se događaju incidenti, uglavnom od strane vozača. Jedna od scena sa kakvim se putnici susreću gotovo na dnevnoj bazi dogodila se i juče. Naime, vozač autobusa ovog puta napao je ženu sa detetom u kolicima jer nije imala novca za kartu.

Incident je na Fejsbuku opisao putnik koji je ženi priskočio u pomoć.

https://www.facebook.com/OccupyCroatia/photos/a.201196770003698.40154.199021796887862/1186027811520584/?type=3&theater

‘Ovaj nečovek, vozač zetovog busa na relaciji V. Gorica – Gl. kolodvor, oko 17:40 napao je ženu sa detetom u kolicima jer nije imala kartu, žena je izjavila da nema za kartu na šta je dotični gospodin izašao van svog onog prostora i stao kao šerif iz vestern filmova govoreći da neće krenuti dok ne kupi kartu, pritom je nagradivši s salvom uvreda između ostalog ‘Seljanka, imaš dete, nemaš za kartu’, napisao je Zagrepčanin koji je na svom profilu objavio i fotografiju vozača.

On i nekolicina putnika potom se ponudila da kupe kartu gospođi, na što je vozač i dalje neukusno i krajnje degutantno nastavio sa uvredama.

– Kad sam ga upitao kako bi bilo da neko tako njegovoj kćerki govori i tako postupa prema njoj odgovorio je da on to može – napisao je putnik i dodao kako je krenuo da ga uslika, a vozač ga je upitao s kojim pravom ga slika i rekao mu da time neće ništa postići jer je on ‘siguran’.

– Nakon što sam izašao iz busa i hteo da snimim tablicu, on je sa busom krenuo prema meni i doslovno me busom odgurivao… možda neko ima snimak od dotičnih putnika pa ćete sve videti uskoro! Molim sve prijatelje da podele sliku dotičnog HEROJA da se vidi jer to mu služi na čast!! Hvala! – napisao je mladić koji je odlučio da krene u rat sa bezobraznim vozačima.

Njegova objava na Fejsbuku zaradila je mnoštvo lajkova i komentara, ali bilo je i onih koji su mu i pretili. Iz ZET-a su kazali kako su nakon dojave o incidentu pokrenuli internu istragu i kako se izvinjavaju ako je incident njihova krivica, prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.