najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bačena bomba na dvoranu u kojoj treba da govori Vučić

Na sportsku dvoranu u Zubinom Potoku na Kosovu, u kojoj danas treba da govori premijer Srbije Aleksandar Vučić, rano jutros bačena je bomba i pucano je iz automatskog oružja, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić.

On je novinarima u Leposaviću rekao da je u eksploziji oštećen jedan automobil, kao i da su pronadjene čaure automatskog naoružanja, dodavši da se današanja Vučićeva poseta Kosovu za sada odvija po planu.

“Konačna odluka biće doneta u dogovoru sa našim specijalnim snagama bezbednosti, koje su ovde razmeštene”, kazao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Planirano je da poseta premijera Kosovu počne obilaskom pogona rudnika Trepča flotacija u Leposaviću.

Vučićeva poseta Kosovu prvobitno je bila planirana za 27. februar, ali je odložena. Samo dan pre najavljene posete u kosovskom parlamentu za predsednika Kosova izabran je Hašim Tači.

Vučić, prema planu posete, treba da obidje i manastir Banjsku, Kosovsku Mitrovicu, Gazivode, a poseta treba da se završi mitingom u Zubinom Potoku.

Posetu premijera organizovano prati veliki broj medijskih ekipa. Ipak, kako je planirano, Gazivode će sa premijerom moći da obidju samo ekipe novinske agencije Tanjug, Radio-televizije Srbije i TV Most.

(Beta)

1 komentar
  1. milan

    Ja znam da je vaša svest i inteligencija na vrlo niskom nivou, ali baš ovoliko… Sledeći put napravite nešto bolje ako to umete, recimo, da je neko napao Vučića dok je bio u WC-u, doduše, on bi to voleo, da je, dok je jeo burek, pokušao jogurtom da ga udavi…Naravno, vi ga nećete uhvatiti jer Vučić voli takve stvari. Bedo!!!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike