U trendu

Beograd: Predstavljen hotel „Radišon Collection“

BEOGRAD – Hotelska grupacija „Radišon Hotel Group“ predstavila je u četvrtak uveče svoj novi, ekskluzivni brend „Radišon Collection“ na događaju organizovanom u Beogradu.

Više od petsto zvanica uživalo je u jedinstvenom programu, tokom koga su putem „digitalnih vrata“ i virtuelnih projekcija mogli da obiđu hotele ovog lanca na nekoliko svetskih destinacija.

Predstavljanje brenda „Radišon Collection“ i sam događaj koncipirani su tako da slave Beograd i njegov duh. Pored virtuelnih sadržaja, zvanice su uživale u postavci na trgu ispred hotela, pod nazivom „Tri lica Beograda“ koja je prikazala nostalgičnu, boemsku i urbanu stranu prestonice Srbije. Oldtajmeri i čuvene crvene trafike podsetile su na osamdesete godine prošlog veka, karirani stolnjaci i kaldrma asocirali su na Skadarliju i boemski duh grada, a grafiti i street art umetnici prikazali su urbanu stranu Beograda.

„Ponosni smo da je Beograd sada dom jednog od prvih hotela brenda „Radišon Collection“. Beograd je jedan od skrivenih blaga Evrope i ima izvanredan potencijal za dalji razvoj. Zajedno s vlasnicima hotela (Soravia Group) primetili smo povećanu potražnju za putovanjima u Beograd i Srbiju. Jedinstveni dizajn hotela i popularnost destinacije zaslužni su što je hotel postao deo ovog ekskluzivnog brenda“, istakao je Jilmaz Jildirimlar, potpredsednik „Radišon Hotel Group“ za regiju Centralne i Istočne Evrope.

„Velika je čast postati deo brenda „Radišon Collection“ i imati priliku da ga predstavimo srpskom tržištu. Rebrending predstavlja važan korak u daljem razvoju našeg hotela. Ostajemo posvećeni očuvanju našeg jedinstvenog karaktera, pružanju izuzetne usluge i održavanju jakih odnosa sa gostima i partnerima, rekla je Gabrijela Ditetova, generalna direktorka hotela „Radišon Collection“, „Old Mill Belgrade“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar