najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

DS će se od danas sabirati, a ne oduzimati

Novi predsednik DS Dragan Šutanovac je u prvom obraćanju rekao da novo rukovodstvo DS želi već na sledećim izborima da pobedi “katastrofalan režim”, prenose beogradski mediji.

Šutanovac je prethodno proglasio pobedu na izborima za predsednika Demokratske stranke, prvim neposredno održanim u istoriji partije.

“Zahvaljujem se svim demokratama, svima koji su danas glasali, ovo je novi model kojem će težiti i druge stranke. Želimo da već na sledećim izborima pobedimo ovaj katastrofalan režim. Ovo je početak nove epohe u kojoj će DS nuditi rešenja za probleme koji tište građane. Politika DS će biti bazirana na potrebama običnog čoveka i njegovom životu”, rekao je Šutanovac.

Dodao je da on i njegov tim smatraju da ne postoji nijedan zakon koji je dovoljno dobar da ne može da se promeni.

“To će biti prioritet DS u parlamentu. Bez obzira na kadrovske promene, mi smo jedan tim i svi će raditi kao jedan. DS će se od danas sabirati, a ne više oduzimati. Moramo da vratimo omladinu u DS, snagu Foruma žena i da se posvetimo mnogo ozbiljnijem radu na terenu. Već na prvoj narednoj sednici parlamenta imaćemo potpuno drugačiji nastup nego ranije”, istakao je Šutanovac.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike