DS će se od danas sabirati, a ne oduzimati

Novi predsednik DS Dragan Šutanovac je u prvom obraćanju rekao da novo rukovodstvo DS želi već na sledećim izborima da pobedi “katastrofalan režim”, prenose beogradski mediji.

Foto: Beta

Foto: Beta

Šutanovac je prethodno proglasio pobedu na izborima za predsednika Demokratske stranke, prvim neposredno održanim u istoriji partije.

“Zahvaljujem se svim demokratama, svima koji su danas glasali, ovo je novi model kojem će težiti i druge stranke. Želimo da već na sledećim izborima pobedimo ovaj katastrofalan režim. Ovo je početak nove epohe u kojoj će DS nuditi rešenja za probleme koji tište građane. Politika DS će biti bazirana na potrebama običnog čoveka i njegovom životu”, rekao je Šutanovac.

Dodao je da on i njegov tim smatraju da ne postoji nijedan zakon koji je dovoljno dobar da ne može da se promeni.

“To će biti prioritet DS u parlamentu. Bez obzira na kadrovske promene, mi smo jedan tim i svi će raditi kao jedan. DS će se od danas sabirati, a ne više oduzimati. Moramo da vratimo omladinu u DS, snagu Foruma žena i da se posvetimo mnogo ozbiljnijem radu na terenu. Već na prvoj narednoj sednici parlamenta imaćemo potpuno drugačiji nastup nego ranije”, istakao je Šutanovac.

Ostavite komentar

Ostavite komentar