najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Karić tražio hapšenje Dinkića

Bogoljub Karić hoće da se vrati u Srbiju, uloži značajne sume u zemlju, da radi, ali ima i još jednu želju, a to je hapšenje bivšeg ministra Mlađana Dinkića, kojeg smatra svojim najvećim neprijateljem, piše “Blic”.

“Najveća i jedina želja Bogoljuba Karića je da se vrati u zemlju. I on od toga ne odustaje, niti će odustati. Prepreka je optužnica koja je podignuta protiv njega, a koja ne može tek tako da se odbaci”, kaže neimenovani izvor “Blica” blizak kabinetu predsednika Srbije.

Kako navodi beogradski list, Nikolić nije jedini visoki državni funkcioner koji je poslednjih godina imao susrete sa predsednikom BK grupe, ali je ipak najviše angažovan na tom pitanju.

“Karić hoće da uloži značajne sume u Srbiju, da radi. Međutim, ima i kontraželju, a to je hapšenje bivšeg ministra Mlađana Dinkića, koga smatra svojim najvećim neprijateljem, ”koji ga je napakovao za Mobtel””, kaže izvor “Blica”.

(Tanjug)

1 komentar
  1. mateja

    Razni mediji su prethodnih godina cesto najavljivali hapsenje M Dinkica, ali se to jos uvek nije dogodilo. Imajuci u vidu veliku stetu koju su on i njegovi ljudi napravili, krajnje je vreme da sa sa pretnji predje na dela.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike