U trendu

Naslovna strana za nedelju, 23. jula 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje pišu o porodičnom nasilju u Banatskom Karlovcu, o vaučerima za letovanje u Srbiji, uvodjenju redovnog služenja vojnog roka, kao i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO- „Izbo ženu nožem, pa se zaklao“, o zločinu u Banatskim Karlovcima. Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović za list kaže „Potrebni smo Evropskoj uniji“.

BLIC – Pod naslovom „Dosije Taton“ list podseća da će uskoro isteći osam godina procesa ubicama francuskog državljanina Brisa Tatona, a da njegova porodica i srpsko društvo i dalje nisu dobili pravosnažnu presudu i odgovor ko je i kako izvršio zversko ubistvo. Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak za list kaže „Nije dovoljno vikati ‘Dole Vučić’ i biti opozicionar“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Visoka cena i zapad koče povratak vojnog roka“ list piše da uvodjenje redovnog služenja vojnog roka za Srbiju još nije tema. „Nožem izbo ženu, pa sebi prerezao vrat“, o porodičnoj tragediji u Banatskom Karlovcu. „Mučenje logoraša osmislio Djilas, a odobrio Tito“, za list kaže akademik Dragoslav Mihailović.

KURIR – List prenosi tvrdnje lidera Dveri Boška Obradovića o kandidatu za novog ombudsmana „Novi zaštitnik gradjana držao striptiz-klub“. Na naslovnoj strani izdvojena je i sportska tema, a list piše da je na početku Superlige došlo do sukoba u fudbalskom klubu Partizan „Potukli se Iliev i Leo“.

POLITIKA – „Uzmi vaučer i upoznaj Srbiju“, o vaučerima za letovanje u Srbiji. „Splavari od Sibira do Mokrina“, o otvaranju 24. Drinske regate. List piše i da je „višnja najperspektivnije srpsko voće“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.