U trendu

Naslovna strana za petak, 8. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za petak 8. februar, najviše pišu o početku predsedničke kampanje „Budućnost Srbije“ i gradjanskim protestima u zemlji.

ALO  –  U tekstu „Slovenci nam uvaljuju ‘pileću salamu’ bez mesa“ list navodi da se u fabrici „Perutnine Ptuj“ u Bačkoj Topoli koristi mehanički separisano meso, odnosno mesni otpad u proizvodnji salama. 

BLIC  –  „Vraćamo još 230 miliona Miloševićevog i Titovog duga“, o tempu otplate kredita iz vremena SFRJ. „Dei autobus otkinuo ruku, lekari je spasili“, o saobraćajnoj nesreći u kojoj je teško povredjena voditeljka televizije Pink.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Gradimo fabrike, drugi neka dižu vešala“, naslov je povodom posete predsednika Aleksandra Vučića jugu Srbije. „Turski tok dobio dozvolu za Srbiju“, o odluci Evropske energetske zajednice.

DANAS  –  „Predsednik kritikuje čelnike, a oni ga hvale“, o prvom danu Vučićeve kampanje „Budućnost Srbije“. „Odbornici udruženi protiv ‘koordinisanog terora SNS'“, o stvaranju opozicione asocijacije. List piše da „Jača pritisak iz Evrope za poštovanje vladavine porava“, a objavljuje i intervjue sa glumcima o protestima „Jedan od pet miliona“.

INFORMER  –  Pod naslovom „Američki špijuni prave haos u Srbiji“ list piše o navodnim „tajnim“ sastancima organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ sa predstavnicima ambasade SAD u Beogradu. 

POLITIKA  –  „Stavovi o Kosovu i EU podelili opoziciju“, list piše da se u opozicionom „Sporazumu sa narodom“ ne pominju najvažnija državna i nacionalna pitanja. „Vučić: Pokazali smo da možemo da gradimo moderne auto-puteve“, o predsedničkoj kampanji „Budućnost Srbije“. „Bajka o dobrim ljudima“, povodom predstojećeg filmskog festivala u Berlinu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Tajni sastanak“, o susretu lidera PSG Sergeja Trifunovića i predstavnika ambasade SAD u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.