U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 16. jul 2018. godine

Beogradski dnevni listovi posvetili su naslove strane izdanja za ponedeljak 16. juli, uglavnom sportskim vestima – uspehu srpskog tenisera Novaka Djokovića koji je osvojio Vimbldon i pobedi Francuske na Svetskom prvenstvu u fudbalu, ali pišu i o oduzetim penzijama, useljavanju u zgrade projekta Beograd na vodi, nerešenom ubistvu Olivera Ivanovića.

ALO – „Srbija ima prvaka sveta“, o pobedi Novaka Djokovića u finalu Vimbldona. O problemima zaposlenih u Naftnoj industriji Srbije „NIS radnike tretira kao robove“.

BLIC – „Rusi žele nemire na Zapadnom Balkanu“, o tvrdnjama koje dolaze iz Velike Britanije. „Dobijali penzije na tudju bolest“, o tome da je oduzeto 360 penzija. „Nole nas nikada nije izneverio“, o pobedniku Vimbldona, a o Mundijalu list piše pod naslovom „Francuzi na krovu sveta“.

VEČERNJE NOVOSTI- „Pod nadzorom 800 ljudi zbog rata mafijaša“, o pojačanim merama policije. „Nole ponovo kralj tenisa“ o uspehu srpskog tenisera Novaka Djokovića, a list piše i o prvaku sveta u fudbalu „Francuzi šampioni“.

DANAS – „Do upotrebne dozvole za kulu za samo par sati“, o brzini kojom je prikupljena dokumentacija kako bi se uselili prvi stanari zgrade „Beograda na vodi“. „Dačić: Ako može Pompeo kod Kima, zašto ne bih ja“, povodom poziva ministru spoljnih poslova da poseti Severnu Koreju. „Okupljanje opozicije ne može biti samo oko parole ‘Ua, Vučić'“, kaže za list šefica poslaničkog kluba Slobodni poslanici Tatijana Macura.

INFORMER – „Novak osvojio Vimbldon“, o uspehu tenisera Novaka Djokovića. Pod naslovom „Lukašenko uskoro stiže u Srbiju, donosi nam četiri ‘MIG-a 29′“, list piše da će do kraja godine u posetu Srbiji doći predsednik Belorusije.

KURIR – „Brine me šta Priština hoće od severa Kosmeta“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. O današnjem sastanku predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju „Tramp i Putin danas oči u oči“. O pobedi Novaka Djokovića u finalu Vimbldona „Majstore, tu ti je mesto“.

POLITIKA – „Trockisti su odgovorni za migrantsku krizu“, naslov je intervjua sa ekspertom Fonda narodne diplomatije Stanislavom Bivšokom. „Jagode Olivera Ivanovića“, tekst povodom šest meseci nerešavanja ubistva lidera GI SDP. „Zejtinlik će biti sredjen do septembra“, o obnovi srpskih memorijala na Balkanu. Pod naslovom „Povratak šamiona“, list piše o uspehu Novaka Djokovića.

SRPSKI TELEGRAF – „Nole ponovo kralj Vimbldona“, o pobedi Novaka Djokovića u Londonu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.