U trendu

Naslovne strane za nedelju, 12. februar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 12. februar, pišu o zahtevima međunarodne zajednice da Srbija uvede sankcije Rusiji, o najavi isplate odštete vlasnicima nacionalizovane imovine i o drugim temama.

ALO – „Pas Zigi pronašao zatrpanu devojku“, o iskustvu spasilaca iz Srbije u Turskoj. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Stranci hoće da oslabe SNS pa da Srbiju drže u šaci“.

BLIC – O kandidaturi Nemanje Vidića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije: „Vidić: Hoću da budem predsednik FSS“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da u martu počinje isplata odštete vlasnicima za nacionalizovanu imovinu: „Starim vlasnicima tri miliona evra“. Intervju sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom: „Izuzetno cenimo junačko držanje Vučića u vezi sa sankcijama“.

INFORMER – List renosi iskustva spasilaca iz Srbije koji tragaju za preživelima posle zemljotresa u Turskoj „Gore je od rata“. O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Penzionerima popust na sve“.

POLITIKA – Ambasador Ukrajine Volodimir Tolkač za list kaže „Nadam se da će Srbija uvesti sankcije Rusiji“. Pod naslovom „Ko to tamo laže“ list piše o društvenim mrežama kao izvoru dezinformacija.

SRPSKI TELEGRAF – „Ovo je zamka koju pakuju Srbiji“, o međunarodnom položaju Srbije i eventualnim zahtevima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.