U trendu

Naslovne strane za nedelju 24. maj 2020.

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju 24. maj  pišu o postavljenju spomen ploče u Insbruku, u Austriji, na kuću Diane Budisavljević, o izbornim sloganima u Srbiji, prenose poruku predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimira Kostića.

BLIC – „Kako su se menjali izborni slogani“, o tri decenije višestranačja u Srbiji. Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić: „Društvu u kome nema dogovora preostaju zbunjenost, farsa i na kraju agresija“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Na tabli ne piše da je spasla srpsku decu“, o postavljanju spomen table na kuću Diane Budisavljević u rodnom Insbruku. List piše da Kinezi buše tunele duge šest kilometara, o radovima kroz planinu Jelicu na deonici autoputa od Preljine do Požege.

ALO – U udarnom tekstu na naslovnoj strani o tome kako je predsednik Crne Gore Milo Djukanović uspeo da otcepi Crnu Goru od Srbije „Milu državu poklonila narko-mafija“.

KURIR – Veliko istraživanje Kurira „Istina o 5 G mreži zlo ili spas“. Boris Tadić za list kaže „Zbog Djilasa sam izgubio izbore! On je statirao u kukuruzu“.

POLITIKA – U rubrici Tema nedelje, list analizira da li bi Srbija mogla da zadrži gastarbajtere, pod naslovom „Uslov za ostanak su veće plate“. Razgovor sa članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom „Bila je šala, niko opoziciju ne prisluškuje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.