U trendu

Naslovne strane za petak, 25. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 25. jun 2021. najviše pišu o optužbama devojaka za seksualno nasilje u istraživačkom centru Petnica, ali i o drugim društvenim i ekonomskim temama.

BLIC – Pod naslovom „Mračna tajna Petnice“, o optužbama devojaka da su seksualno zlostavljanje u tom istraživačkom centru.

ALO – O vlastima u Podgorici „Crnogorci razapeli patrijaraha“. List piše o pogibiji četiri mladića iz Aleksinca u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. „Išli da zarade za hleb, vaćaju ih u sanducima“.

VEČERNJE NOVOSTI – O stanju u rudniku uglja „Resavica“ list piše „Direktor u zatvoru, radnici bez plata“.

DANAS – „Milenijum timu posao od 75 miliona evra bez tendera“, navodi list. O odluci Upravog suda da poništi odluku o poništenju doktorata ministra finansija Siniše Malog „Sud utvrdio propust u proceduri, a Siniša Mali proglasio pobedu“.

INFORMER – List piše da je ruski predsednik Vladimir Putnih raskrinkao plan Zapada „NATO ruši Srbiju lažima o ‘genocidu'“. O dešavanjima na relaciji Pariz – Priština „Makrov: Kurti, moraš da se dogovoriš sa Beogradom“.

KURIR – „Bećković: Crna Gora još ratuje sama sa sobom“, razgovor sa akademikom Matijom Bećkovićem. List objavljuje ispovest oca dečaka stradalog na bazenu na Košutnjaku.

SRPSKI TELEGRAF – Otac dečaka koji je stradao na bazenu „Sinovljem drug mi javio: Nemanja umire“.

POLITIKA – „Zašto se godinama ćutalo o zlostavljanjima u ‘Petnici'“, piše list. Na naslovnoj strani prenosi: „Sever Grčke brine zbog manjeg broja srpskih turista“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.