U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 18. decembar 2017. godine

Dnevne novine na današnjim naslovnim stranama najviše pišu o podršci lidera Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića Draganu Djilasu na beogradskim izborima, o otvaranju Kliničkog centra u Nišu i o višednevnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji.

ALO  –  List piše da će sutra na sastanku predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i  Vladimira Putina biti ugovorena isporuka raketnog sistema S-300: „Stiže nam S-300!“

BLIC  –  „Vučić i Putin o NATO-u i Centru u Nišu“, list piše da će predsednici Srbije i Rusije Aleksandar Vučić i Vladimir Putin u Moskvi razgovarati o temama „od snabdevanja gasom do ekonomske saradnje“. List piše o migrantima koji su bili izloženi nasilju hrvatske i madjarske policije u tekstu pod naslovom „Prvo nas prebiju pa vrate u Srbiju“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List piše o otvaranju Kliničkog centra u Nišu u tekstu: „KBC Niš dokaz da ne odustajemo“. „Najjači sastav dočekuje Vučića“ o tome da će predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Rusiji dočekati predsednik Vladimir Putin, vicepremijer Rusije Dmitrij Rogozin i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Mladiću ukrali nalaze iz ćelije“ list piše da je nestala medicinska dokumentacija Ratka Mladića iz Haškog tribunala.

DANAS  –  Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u intervjuu za list u tekstu „Spreman sam na saradnju sa Vučićem, ali ne na štetu BiH“. Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Djilas u autorskom tekstu za list „Džaba im svi Informeri i Pinkovi – mi smo većina“.

KURIR   –  „Mladić kritično. Lekari iz Srbije danas stižu u Hag“, o zdravstvenom stanju nekadašnjeg generala VRS Ratka Mladića. O tome gde se nalazi originalni rukopis „Gorskog vijenca“ Petra II Petrovića Njegoša „Tito tajno dao Gorski vijenac Crnoj Gori“.

INFORMER  –  O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji: „Putin nam definitivno daje S-300“. O mogućim koalicija na predstojećim izborima u Beogradu „Dačić, Šešelj i Palma u koaliciji i u Beogradu?!“

POLITIKA  –  „Otvoren novi KC Niš“, list piše o otvaranju Kliničkog centra u Nišu u koji je uloženo više od 50 miliona evra. „Kazna za huligane, pohvaljena BIA“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će svi koji su izazvali i učestvovali u incidentu na utakmici Partizan – Crvena zvezda dobiti zasluženu kaznu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Šef mafije organizovao krvoproliće“, o tuči navijača koja se dogodila tokom derbija Partizana i Crvene zvezde list piše da je vodja škaljarskog klana sa južne tribine vodio hrvatske huligane.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.