U trendu

Naslovne strane za suboutu, 13. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovinim stranama izdanja za subotu, 13. jul, pišu o predstojećoj poseti Beogradu francuskog predsednika Emaneule Makrona, o tome da je muškarac ubio bivšu suprugu u Pančevu, o upadu desničara na predstavu „Srebrenica – Kad mi ubijeni ustanemo“.

BLIC  –  „Mesecima bežala od muža, ubio je nasred ulice“, o ubistvu u Pančevu. O ekološkoj akciji
ovog lista da se očiste reke i jezera, pod naslovom:“Zbog divljih deponija reke stalno plavile“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „I zakonom brane mit o Srebrenici“, list piše o inicijativi viskog predstavnika medjunarodne zajednice u BIH Valentina Incka da se propiše zabrana negiranja genocida. Uoči posete francuskog predsednika tekst da će Makron odati poštu kod spomenika heroini Prvog svetskog rata  Milunki Savić: „Makron traži da se pokloni Milunki“.

ALO  –  „Evo kako je Djilas postao milioner“ o lideru Saveza za Srbiju Draganu Djilasu. „Tajni sastanak Mila i Karadjordjevića“ o navodnom sastanku predsednika Crne Gore i jednog člana dinastije Karadjordjević u Podgorici.

DANAS  –  „Rat u Jugoslaviji počeo je u JDP-u“, sagovornici Danasa povodom upada desničara na predstavu. „Vučić generiše i sprovodi nasilje svake vrste“ – odgovor predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca na tekst predsednika Vučića „Elita i plebs“.

INFORMER  –  „Djilas beži u London“ o predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Djilasu. „Vanredno leto 2019“ o vremenskim nepogodama na severu Grčke.

KURIR  –  „Vučića špijuniraju iz Makedonije. U špijunskom timu su obaveštajci iz Bugarske, Albanije, Makedonije i Nemačke“, piše list. „Telo izrešetanog dilera nadjedno u senu.Pronašao ga traktorista“, piše list o lešu pronadjenom na Avali.

POLITIKA  –  „Tri srpske pesme za Makrona“, list piše šta će se pevati pred francuskim predsednikom Emaulom Makronom koji dolazi u Beograd iduće sedmice.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Djilas: Imam manje para nego pre“ list piše o lideru Saveza za Srbiju Draganu Djilasu. „Tajni susret Mire i Djindjića“ list piše da je „Goran Vesić otkrio detalje sastanka Slobine udovice i tadašnjeg premijera, kojeg su svi označavali kao glavnog krivca što je bivši predsednik države završio u Hagu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.