U trendu

Naslovne strane za utorak, 19. jun 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 19. jun pišu o briselskom dijalogu i predlogu Nemačke da se postavi specijalni pregovarač, o mogućnosti uvodjenja viza za gradjane Srbije, ali i o polaganju testa iz srpskog jezika na maloj maturi i o Svetskom prvenstvu u fudbalu.

POLITIKA  –  „Balkanu preti nova migrantska kriza“, povodom spekulacija o osnivanju centra za migrante na severu Srbije. „Test iz srpskog u znaku Nušića“, o problemima osnovaca na završnom ispitu iz srpskog. „Crna sedmica na srpskim drumovima“, o tome da je u poslednjih sedam dana u saobraćajnim nesrećama poginulo 13 osoba.

DANAS  –  „Nezadovoljstvo dolazi od prezrenih gradjana“, sagovornici lista o tumačenju vlasti da su unutrašnje prilike pritisak Zapada. „Slučaj Cvetković odložio Vučićev govor o Kosovu“, o tome da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić o predlozima za KiM oglasiti posle Mundijala. „Prodavali putovanje na prvenstvo, ali ‘zaboravili’ karte za utakmicu“, o turističkoj agenciji „Balkan fan“ koja je ostavila putnike bez mogućnosti da udju na meč Brazil-Srbija.

ALO  –  „Tači hoće Sandžak“, o izjavi Redžepa Hotija o podeli Kosova.

BLIC  –  „Nemci traže specijalnog pregovarača za Kosovo“, o tome da Nemačka ima predlog da umesto šefice diplomatiej EU Frederike Mogerini dijalog vodi specijalni predstavnik Unije. „Mala matura: Djacima problem Nušić i Vuk“, o rezultatima polaganja testa iz srpskog jezika. „Idemo na pobedu i protiv Švajcarske“, kaže za list kapetan sprske reprezentacije Aleksandar Kolarov.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Brine ih Kosovo, a ne migranti“, kaže za list ministar spoljnih poslova Ivica Dačić povodom opomena EU oko viza. „NATO nas je trovao sada neka to plati“, povodom najavljenih tužbi obolelih od karcinoma protiv zemalja NATO. „Napravili jezik od natkolenice“, o jedinstvenom hiruškom zahvatu izvedenom na VMA.

INFORMER  –  List prenosi izjavu Vojislava Šešelja o nestanku novinara Stefana Cvetkovića „Zapad stoji iza lažne otmice“, o početku polaganja male mature „Osmaci pali na Nušiću“.

KURIR  –  O malim boginjama koje su se pojavile u fabrici Džinski u Leskovcu: „Proglašena epidemija malih boginja“. 

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da službenik britanske ambasade okuplja opoziciju protiv Aleksandra Vučića „Englezi prave novi DOS“.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Seselj=glasnogovornik otcepljenog dela SRS. Smejurija kako isti sve zna i odjedanput postao miljenik „nezavisnih“medija.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike