Pojačan saobraćaj, čekanje na graničnim prelazima

Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, na pojedinim deonicama je usporena vožnja zbog radova, a vozače očekuje i duže zadržavanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na pojedinim naplatnim stanicama što su Bubanj Potok, Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac za naplatu putarine vozači jutros čekaju 10 do 15 minuta, dodaje AMSS.

Prema podacima Uprave granične Policije, trenutno se na terminalima za putnička vozila na prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju čeka oko 90, a na izlazu 60 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, s Hrvatskom, na ulazu u Srbiju čekanja su duga i višesatna, dok se na izlazu iz Srbije vozači zadržavaju oko 30 minuta.

Na graničnom prelazu Šid se na ulazu u Srbiju čeka se oko 120 minuta.

Od 30 do 40 minuta čeka se i na našim prelazima sa Makedonijom i graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, dok se Crnom Gorom na prelazu Gostun čeka oko 90, a na Špiljanima oko 60 minuta.

Do 10. avgusta, od 07.00 17.00, na delu autoputa E-75 od petlje Dobanovci do petlje Ikarbus u oba smera, odvijaće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na auto-putu.

(Beta)

Ostavite komentar