U trendu

Sajam zapošljavanja u četvrtak na Vračaru

BEOGRAD – Služba Beograd centar Nacionalne službe za zapošljavanje, Privredna komora Srbije i Gradska opština Vračar organizuju Sajam zapošljavanja u četvrtak, 28. marta, od 10 do 14 sati, u Svečanoj sali Opštine.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće skoro 30 poslodavca, kojima je potrebno preko 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Kako se navodi u saopštenju, to su: medicinskih sestara, vaspitača, pedagoga, defektologa, doktora dermatologije, fizioterapeuta, frizera, menadžera, prodavaca, kasira, anketara, bukera, operatera u call centru, magacionera, vozača, aranžera, komercijalista, administrativaca, savetnika osiguranja, bagerista, viljuškarista i kranista, farmaceuta, farmaceutskih tehničara, bravara, varioca, mehaničara, električara, menadžera prodaje, službenika obezbeđenja, promotera, knjigovođa, mesara, kurira, pakera, pomoćnih radnika, recepcionera, konobara, sobarica, programera, građevinskih inženjera i arhitekata, elektroinženjera, inženjera telekomunikacija, modelara, elektroinstalatera, stolara, zidara, keramičara, podopolagača, metalofarbara…

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja na Vračaru planirano je za 10:30 sati, kada će se posetiocima obratiti predstavnici Opštine i beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar