U trendu

Amerikanke napadnute kiselinom u Marseju, nije terorizam?

Četiri Amerikanke napadnute su kiselinom na železničkoj stanici u Marseju u Francuskoj, a nakon napada jedna žena je uhapšena.

Kancelarija francuskog Državnog tužilaštva u Marseju saopštila je da su četiri mlade američke turistkinje napadnute kiselinom na glavnoj železničkoj stanici u tom gradu i da je žena koja ih je napala uhapšena, javlja AP.

Portparolka kancelarije je agenciji rekla da su dve turistkinje povređene u predelu lica u napadu koji se desio na stanici „Sen Šarl“ i da je moguće da je jednoj od njih povređeno oko.

Navela je da su sve četiri turistkinje, koje imaju 20-ak godina, odvedene u bolnicu, od čega su dve primljene samo zbog stanja šoka.

(Sputnjik)

Američke turistkinje napadnute kiselinom, nije terorizam?

Kancelarija francuskog Državnog tužilaštva u Marseju saopštila je da su četiri mlade američke turistkinje napadnute kiselinom na glavnoj železničkoj stanici u tom gradu, da je žena koja ih je napala uhapšena, ali da prilikom napada nije uzviknula nikakvu pretnju povezanu sa terorizmom, javlja AP.

Portparolka kancelarije je agenciji rekla za sada ne postoje nagoveštaji da je napad povezan sa terorizmom, ali je dodala da vlasti nisu 100 odsto sigurne da mogu da isključe bilo kakvu vezu sa terorizmom u ovako ranoj fazi istrage.

Ona je kazala da su dve turistkinje povređene u predelu lica u napadu koji se desio na stanici „Sen Šarl“ i da je moguće da je jednoj od njih povređeno oko.

Navela je da su sve četiri turistkinje, koje imaju 20-ak godina, odvedene u bolnicu, od čega su dve primljene samo zbog stanja šoka.

Amabasada SAD u Parizu je saopštila da je diplomatsko osoblje u kontaktu sa francuskim vlastima u vezi sa napadom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar