U trendu

Bez zadržavanja na naplatnim rampama

BEOGRAD – Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka od 30 do 240 minuta, saopštilo je večeras JP „Putevi Srbije“.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila vozila je oko 90 minuta, na graničnim prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 180 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je oko 240 minuta, na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je oko 40 minuta.

Kako se dodaje, na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je oko 60 minuta, na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na ulazu za putnička vozila je oko 30 minuta, dok je na graničnom prelazu Špiljani, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz „Puteva Srbije“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.