U trendu

Bivša prva dama ima plan: Poznato čime će se Melanija Tramp baviti

Bivša američka prva dama Melanija Tramp uspostavlja kancelariju u Palm Biču na Floridi, kako bi produžila inicijativu ”Be best” za pomoć deci, javlja CNN pozivajući se na dva izvora upoznata sa njenim planom.

Tokom vremena provedenog u Beloj kući ona je radila na toj inicijativi koja je bazirana na brizi o zdravlju i dobrobiti dece, bezbednosti na internetu i sprečavanju nasilja na društvenim mrežama, kao i borbi protiv uticaja opijata na decu.

Prema rečima jednog od izvora CNN, Tramp nije mnogo pomagao oko platforme prve dame dok je bila u Beloj kuci, a kancelarija inicijative nije imala mnogo zaposlenih.

Izvori su naveli da ce nova kancelarija uposliti tri člana osoblja Melanije Tramp iz Bele kuće, među kojima je Hejli D`Antuono, koja je godinama bila njena direktorka operacija i supervisor putovanja, a sada je šef Trampove kancelarije.

Oba izvora otkrivaju da Trampova kancelarija trenutno radi izvan njegovog privatnog kluba Mar-A-Lago, gde porodica živi, a članovi osoblja povremeno rade na daljinu.

Melanija, kako navode, traži posebnu kancelariju u oblasti Palm Biča.

Prema nedavnoj anketi CNN, Melanija Tramp je napustila Belu kuću sa najnižim rejtingom prve dame.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.