U trendu

Bivseg ministra suspendovala stranka, prijavio se za rijaliti

LONDON – Bivšeg britanskog ministra zdravlja Meta Henkoka, koji je vodio ovaj resor tokom pandemije kovid-19, suspendovala je vladajuća Konzervativna partija, jer se prijavio za rijaliti program u divljini „Ja sam slavna ličnost, izbavi me odavde“, prenosi Rojters.

Konzervativna partija je saopštila da je suspendovala Henkoka iz stranke, nakon što je obaveštena da će on otići u Australiju da učestvuje u emisiji dok traje zasedanje parlamenta.

„Nakon razgovora sa Metom Henkokom, razmotrio sam situaciju i verujem da je ovo pitanje dovoljno ozbiljno da pokrene njegovu trenutnu suspenziju“, saopštio je danas Sajmon Hart, zvaničnik konzervativaca koji je zadužen za partijsku disciplinu.

Henkok, koji je 2021. podneo ostavku jer je prekršio meru fizičkog distanciranja u vreme pandemije, nedugo pošto su se u medijima pojavile fotografije kako ljubi saradnicu Đinu Koladanđelo, pridružiće se pop pevaču Boju Džordžu, bivšem ragbisti Majku Tindalu i fudbalerki Džil Skot, na snimanju rijaliti programa u Australiji, prenosi Rojters.

U višenedeljnom TV šou koji se snima u divljini, poznate ličnosti se sreću sa brojnim izazovima, kao što su jedenje insekata i okruženje puno zmija, pre nego što budu eliminisani iz takmičenja javnim glasanjem, navodi britanska agencija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.