U trendu

Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane

Amerikanac Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, agenta za nekretnine i majke troje dece koja je nestala početkom godine, saopštio je okružni tužilac u saveznoj državi Masačusets.

Brajan Volš je u januaru zvanično optužen za ubistvo supruge Ane, sa kojom ima troje dece od dve do šest godina, oko čega se izjasnio da nije kriv, prenosi CNN.

Vlasti su pronašle dokaze da je Volš ubio i raskomadao suprugu, pred sudom su pokazana i dva noža nađena u podrumu kuće Volšovih, od kojih jedan s tragovima krvi.

U kontejneru kod zgrade u kojoj živi majka Brajana Volša, nađeno je deset kesa u kojima su bili krvavi tepisi, testera za metal i sekira, naveli su tužioci.
Optužnica koju je juče podigla Velika porota okruga Norfolk prebacuje slučaj sa okružnog suda na okružni viši sud, a biće podignuta nova optužnica.

Velika porota je optužila Volša (48) za ubistvo, obmanjivanje istražitelja i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Ana Volš je nestala 1. januara rano ujutru, kada je trebalo da krene u Vašington, gde je radila u firmi za nekretnine i gde ima kuću.

Ona od 1. januara, kako je pokazala istraga, nije koristila svoj mobilni telefon ni kreditne kartice, a vlasti su pre dve nedelje uhapsile njenog supruga zbog obmanjivanja policije tokom istrage.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.