U trendu

„Brak Donalda i Melanije je vrlo čudan. Mislim da joj se on gadi“

Omarosa Manigult Njuman, nekadašnja bliska savetnica Donalda Trampa napisala je knjigu ‘Unhinge’, u kojoj iz prve ruke otkriva razne informacije iz Bele kuće.

Najviše prašine u ionako napetoj atmosferi između supružnika i aktuelnih predsedničkih izbora podigla je napisavši kako na osnovu onoga što zna o Donaldu, ali i o Melaniji, smatra da se prvoj dami njen suprug zapravo gadi.

– To je jedan jako čudan brak. Inače sam vrlo oprezna kad govorim o tuđim odnosima jer nikad ne znaš šta se događa iza zatvorenih vrata, ali njih dvoje poznajem još pre nego li su se uopšte venčali. Tokom tih 17 godina videla sam zaista svašta, zavrtelo bi vam se u glavi. Povremeno se sviđaju jedno drugome, ali on se njoj zapravo gadi – objasnila je Trampova bivša savetnica prilikom gostovanja na britanskoj televizijskoj kući ITV, u jutarnjoj emisiji ‘Lorraine’.

Svoje mišljenje potkrepila je dugogodišnjim poznanstvom, ali kako kaže i onime što vidi. Za primer je navela nedavnu situaciju kad je Melanija pred svima istrgnula ruku nakon što je Donald uhvatio. Njumanova tvrdi da je to jasan pokazatelj stvarnog stanja stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.