U trendu

Car je go, a imaju li Raško i Ranko odelo?

PODGORICA – Neočekivano poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković je rekla da odustaje od svoje diskusije jer su sve maske pale i poručila da je „car go“, a premijer Dritan Abazović je upitao „imaju li Raško (Konjević) i Ranko (Krivokapić) odelo“, što je izazvalo smeh u sali.

„Ja se pitam o čemu više raspravljamo. Ja od svoje diskusije odustajem jer je car go. Kucajte na Guglu ‘Carevo novo odelo’. Sva sublimacija politike ove vlade i Dritana Abazovića je u rečenici kojom se bajka završava, a koja je postala naša stvarnost je: Car je go“, rekla je Vuksanović Stanković.

Na to je reagovao Abazović pitanjem:“Imaju li Raško i Ranko odela“.

Obraćajući se poslanici Vuksanović Stanković, premijer je rekao da bi trebalo da se zapita malo i za svoju blisku okolinu.

„Ima li ih u ovoj priči danas… Lako je što je ovaj car go… Možda nije imao priliku da na stavi nešto na sebe, ali one bunde što ste dobili, ne mislim na vas lično, iako ni vi niste cvečhka… E, onda ukucajte građani Crne Gore u Gugl ono što treba da se ukuca i vidite ko je sve go… nudizam na svaku stranu”, rekao je Abazović.

Vuksanović Stanković je Abazoviću odgovorila da je najgore od svega što ste, kako je rekao, „vi izdali sve“.

„Vi ste prevarali sve, uvaženi odlazeći premijeru, prevarili ste Krivokapića, vaše bivše partnere iz parlamentarne većine, prevarili ste vase partijske kolege, prevarili ste odlazeći uvaženi premijeru, birače Ure prevarili ste sebe, vašu diplomu doktora političkih nauka pacili ste pod noge… Vaša politička karijera je završena… Politikom se sigurno više nikada nećete baviti, a znate zašto – car je go“, rekla je Vuksanović-Stanković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.