U trendu

Demokratska senatorka: Tramp će uskoro podneti ostavku

Demokratska senatorka i članica odbora za pravosuđe Dajen Fajnštajn tvrdi da će američki predsednik Donald Tramp uskoro podneti ostavku, prenosi britanski Indipendent.

Kako se navodi, ona je, na protestu održanom u Los Anđelesu, sugerisala da će Tramp pre podneti ostavku nego što će biti prisiljen da ode sa vlasti.

Istovremeno je aludirala da zna više nego što može da kaže u ovom trenutku.

„Znamo da on svakodnevno krši zakon. On očigledno ima dogovor sa Rusijom. Ima toliko stvari koje on radi, a koje su protivustavne. Kako ćemo da ga svrgnemo?“, upitala je Fajnštajn prisutne i ponovila da mnogo ljudi istražuje te slučajeve.

„Mislim da će on sam da ode“, rekla je Fajnštajnova.

List podseća da ona nije prva koja je sugerisala da bi Tramp mogao da odluči da podnese ostavku.

Reditelj Majkl Mur, koji je i predvideo da će Tramp osvojiti izbore, pogrešio je u očekivanju da će Tramp dati otkaz još pre inauguracije.

Jedini američki predsednik koji je podneo ostavku je Ričard Nikson, koji je to uradio zbog Votergejt skandala.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Radoslav Radović

    Tramp je za demokrate viša sila i mogu samo da ga oblajavaju i traže mu greške.Ako nemogu preko njega, onda mu rovare po porodici.To je upravo Amerika koju Tramp i niko normalan ne želi.Demokrate bi da ruše sve što im se ne sviđa,van Amerike bobama a u Americi pištoljima i aferama.Pljačka im je jedini metod koga su doveli do savršenstva.Takvo društvo nigdje nikome ne treba i Tram hoće da ga promijeni.Zato im Tramp smeta.Rusija je baba roga i na nju u Americi mogu lajati koliko hoće,a realno se plaše Rusije samo zato što znaju šta su i ko su.Amerika će ih umiriti zauvijek jer će ih vrijeme demantovati,a Tramp je u tom mraku prostitucije za sada samo upalio svjetlo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike