U trendu

DF Albancima: Batina uvek ima dva kraja

PODGORICA – Nova srpska demokratija i Demokratski front najoštrije su osudili današnji brutalni napad tzv. kosovskih specijalaca na goloruki srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, poručuju da ih podržavaju i pozivaju na puno jedinstvo.

„Snažno podržavamo naš narod i pozivamo na puno jedinstvo, koje nam je sada preko potrebno, jer ovaj napad je očigledno deo šire akcije koja dolazi nedugo posle incidendf-a.

Istakli su da svakome ko ozbiljnije prati dešavanja je jasno da su lideri albanskih esktremista odlučili da se upuste u akciju proterivanja preostalih Srba sa svojih vekovnih ognjišta, koju su sprovodili ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a nastavio Albin Kurti.

„Zato jedan od najvažnijih prioriteta sveukupne srpske nacionalne politike mora biti odbrana našeg naroda, kao i njegov opstanak i povratak na prostor Kosova i Metohije, i da se više nikada ne dozvoli ono što se desilo 17. marta 2004. godine“, navodi se u objavi na fejsbuk stranici DF-a.

Ističu da smešeno i licemerno zvuči objašnjenje Kurtija da se danas radilo o ,,akciji protiv krijumčarenja“, ako se zna da su kriminal, šverc, krijumčarenje narkotika, oružja i ko zna čega još ,,specijalnosti” upravo albanskih kriminalaca, koji su tim prljavim parama pokušali da instaliraju ovaj nasilni državni projekat na tlo Srbije.

Posebno, kažu, jadno i kukavički izgleda akcija u kojoj se upotrebljava bojeva municija protiv golorukog naroda.

„Očigledno je i da su uspesi koje Srbija postiže na međunarodnom planu, a naročito poslednjih dana, žestoko razljutili albanske ekstremiste i njihove mentore, koji su shvatili da tzv. Kosovo nikada neće dobiti svoju stolicu u UN i da većina država neće da prizna ovu lažnu državu“, poručuju iz DF-a i ističu:

„Zato su ponovo posegli za agresijom, a te usijane glave bi već morale da znaju da batina uvek ima dva kraja i da Srbija i srpski narod nikada više neće prihvatiti pogrom nad našim narodom u južnoj srpskoj pokrajini“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.