U trendu

Dramatičan snimak hapšenja osumnjičenih za pokušaj ubistva Zvicera (video)

Zbog pokušaja ubistva Radoja Zvicera uhapšeni su Emil Tuzović (30) državljanin Crne Gore, Stefan Đ. koji je imao falsifikovani pasoš Severne Makedonije, državljanin Crne Gore, kao i srpski državljani Milan Branković (31) i Petar Jovanović (46), prenose mediji.

Uhapšeni su danas u Odesi, a prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali da pobegnu. Ubrzo je isplivao snimak policijske potere za napadačima na Zvicera kroz šumu i njihovo hapšenje. Oni su pokušali da umaknu ukrajinskoj policiji i da se domognu granice sa Moldavijom.

Radoje Zvicer (37), koji prema procenama bezbednosnih službi, važi za vođu kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u centru Kijeva.

Prema rečima šefa Nacionalne policije Igora Klimenka, oni su stigli u Ukrajinu početkom maja, unapred kupili vozila, automatsko oružje i pratili žrtvu i njegovu porodicu.

Optuženi su čekali žrtvu u blizini njegove kuće. Posle zločina dvojica počinilaca ušli su u automobil i napustili mesto zločina. Stotine metara kasnije otišli su i zapalili automobil kako bi uništili dokaze. Tada je jedan od napadača zadobio opekotine po licu i telu.

Za Stefanom Đ. policija traga zbog sumnje da je ubio Jovana Klisića i ranio Velizara Gardaševića. On se tereti da je direktni izvršilac tih zločina, i za njim je raspisana crvena poternica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar