U trendu

Dvoje mladih planirali ubistvo cele porodice

RIM – Mladić od 23 godine i njegova 18-godisnja devojka zamislili su i delimično izveli pakleni plan: ubili su njenoga oca, piše list “Fanpejđ”.

Zaručnici iz grada Avelino, na jugu Italije, u regionu Kampanja, planirali su da ubiju i devojčinu majku i mlađu šetru ali su na zapomaganje ukućana, komšije pozvale policiju, a dvoje mladih su pobegli.

Policiji nije trebalo mnogo vremena da ih uhapsi, a u rekonstrukciji događaja, pomogle su sms poruke koje su nih dvoje izmenili u pripremi zločina.

Oni su planirali masovno ubistvo jer se devojčin otac protivio njihovoj vezi budući da je mladić već imao posla s policijom, a pre svega jer je narkoman.

Majka devojke je izjavila da je svesna kakakv strašni zločin je počinila kčerka, ”ali ipak ne može da je ostavi samu”, i nakon šoka zbog brutalnog ubistva muža, požurila je da kčerki nađe advokata koji će je braniti.

Povodom ovog zločina, italijanski mediji podsećaju na sličan zločin od pre 20 godina kada su mladi Erika i Omar ubili njenu majku i mlađeg brata, a otac je izbegao smrt jer se u trenutku napada nalazio van kuće.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.