U trendu

Fajon nek vrati Jevrejima vilu Moskovic, nek ne brine o parla

BRISEL – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas evroposlanicu Tanju Fajon da se ne brine o sastavu srpskog parlamenta i ostalim unutrašnjim prilikama u našoj zemlji, već da se brine kako da izmiri račune prema jevrejskoj porodici Moskovic, u čijoj otetoj vili se nalazi njena stranka.

„Neka se ona ne sekira za srpski parlament, nego da se brine kako da plati račune i da Jevrejima vrati novac i vile“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Fajon da je legitimitet parlamenta bez stvarne opozicije pod znakom pitanja.

Ironično je rekao da je njemu važno da je Fajon tražila da „sloboda, pravda i demokratija“ pobede u Šapcu, a tamo su, kaže Vučić, pobedile upravo – sloboda, pravda i demokratija.

„Molim je da ona to uvek traži od birača, od građana Srbije, a mi ćemo je poslušati. Uvek će slobodarske snage da pobeđuju one njene sluge i podrepaše i sve druge“, rekao je Vučić za TV Pink.

Ističe da se zbog izjava Tanje Fajon ne sekira, i ironično kazao da mu „malo suze idu“ zbog njenih poraza, koji su se, kaže, zaređali.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.