U trendu

Frapantno: Evropa će biti muslimanski kontinent

Nemački državni zavod za statistiku objavio je rezulate novog “mikrocenzusa” (delimičnog popisa na osnovu koga se interpoliraju podaci za celokupno stanovništvo) za 2016. godinu.

U grupi predškolske dece (0-6 godina) krajem 2016. godine bilo je 59% sa “migracionim kontekstom” (sama deca ili bar jedan od roditelja nisu Nemci i nisu rođeni u Nemačkoj).

Istovremeno, roditelji 47% odsto predškolske dece su islamske veroispovesti.

Statistika po zemlji porekla predškolske dece u Nemačkoj:

41% Nemačka
22% Turska
8% Sirija
3% Irak
4% Afganistan
3% Eritreja
2% Somalija
2% Poljska
2% Etiopija
2% Kosovo
1% Italija
1% Pakistan
1% Kina
9% druge države

Prosečan broj rođene dece po ženi u fertilnom dobu kod žena sa nemačkim poreklom iznosi 1,21. Kod žena poreklom iz Turske 3,87. Iz Sirije 4,43. Iz Afganistana 5,12. Iz Somalije 5,82.

Evropa će za manje od pola veka biti muslimanski kntinent. Pariz, Berlin i Beč, kao i svi veći gradovi u tom “trouglu”,su arapski gradovi. U metroima mnogih velegradova na zapadu moja supruga i ja bili smo često jedini belci u vozu.

Pitanje je vremena kad će se raširiti na istok, a i kod nas su počeleda dolaze kojekakve izbeglice – muškarci bez žena i dece. Ovo su prve izbeglice muškarci, bez žena i dece u poznatoj istoriji. Nekada su muškarci ratovali a njihove žene i deca bili izbeglice. Ovo su sve jihad ratnici koji čekaju signal… (Zoran Jov)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)