U trendu

Influenserka u upravnom odboru modnog giganta „Tods“

RIM – Najpoznajija italijanska influenserka i uspešna poslovna žena Kjara Fernji postala je član Upravnog odbora čuvene modne grupe “Tods”, piše list “Hafington post”.

„Sigurni smo da Kjarino znanje o svetu mladih u kombinaciji s iskustvom članova upravnog odbora može stvoriti grupu posvećenu projektima usmerenim na solidarnost s drugima, sa izraženom pažnjom prema svetu mladih čiji glas kao nikada pre treba čuti“, piše u zvaničnom saopštenju modnog giganta.

Kjara Feranji je zahvalila osnivaču i generalnom direktoru modne grupe Dijegu della Vale na ukazanom poverenju i poštovanju prema njoj kao mladoj ženi i menadzeru.

Lepa, mlada i uspešna Kjara Feranji ima više od 11 miliona pratilaca na društvenim mrežama, a u vreme pandemije istakla se svojim zalaganjem za društvenom solidarnošću.

Prošle godine u jeku pandmeije lansirala je poziv, zajedno sa svojim mužem Fedezom, popularnim reperom, za prikupljanje novca za pomoć bolnicama opterecenim velikim brojem zaraženih i nedostatkom potrebnog medicinskog materijala.

Njih dvoje su za početak donirali sto hiljada evra, a u kampanji za kratko vreme sakupljeno je tri miliona evra koje su poklonjene milanskim bolnicama

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.