U trendu

Istražitelji u slučaju Ane Volš pronašli su, sekiru, testeru i tepih

BOSTON – Istražitelji koji tragaju za dokazima o nestanku Ane Volš pronašli su kese za smeće pune krvi, sekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišćenje u blizini magacina u Pibodiju, prenosi lokalna televizija WBZ.

Istražitelji u zaštitnim odelima i policajci sa psima pretražili su u ponedeljak objekat u ulici Njuberi, u potrazi za tragovima povezanim sa nestankom majke troje dece, prenosi CBS Boston.

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla.

Njen nestanak prijavio je suprug tri dana kasnije.

Brajan Volš je u ponedeljak uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Pojedini američki mediji prenose nepotvrđene navode da je Brajan Volš na internetu pretraživao kako se rešiti tela žene od 52 kilograma.

Iz tužilaštva je saopšteno da je u porodičnoj kući Volšovih, u podrumu, tokom vikenda pronađen nož i krvave mrlje.

Objavljeno je i da su nadzorne kamere u prodavnici Houm dipot pokazale da je Brajan Volš 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar