Kamera sve vidi: Senatorka u toplesu na sednici vlade (foto)

Marta Lusija Mičer(66), senatorka i predsednica vladine komisije za ravnopravnost polova, postala je svetski poznata kada je na pauzi sastanka htela da se presvuče, ali je slučajno uključila kameru na svom računaru.

Posle ovog događaja, senatorka se izvinila uz objašnjenje da nije vešta sa modernim tehnologijama.

„Juče se dogodio nesrećni incident tokom virtuelnog sastanka sa kolegama senatorima o trenutnoj ekonomskoj situaciji u Meksiku. U jednom delu sesije, dok je kamera mog računara bila uključena, presvlačila sam se pokazujući svoj goli trup. Nastavila sam da učestvujem u sesiji i zahvaljujući pozivu senatora Aleksandra Armenta Miera i

Ovidija Peralta Suareza, shvatila sam svoju grešku“, rekla je Marta Mičer u otvorenom pismu koje je podelila na mrežama, prenosi RTS.

Sastanku Vlade prisustvovalo je 15 senatora, kao i guverner banke Meksika.

Skrinšotovi senatorke u toplesu brzo su se pojavili na društvenim mrežama, sa komentarima koji su bili na granici okrutnosti, kada je u pitanju izgled senatorke Marte Lusije Mičer.

„Ja sam žena stara 66 godina koja je dojila četvoro dece, od kojih su troje danas profesionalni i odgovorni muškarci, i ponosna sam na svoje telo“, istakla je senatorka.

U svom pismu izvinjenja vladi, senatorka je napomenula da se ne stidi svog izgleda.

Članica stranke Marta Tagle takođe je dodala da će istražiti i sankcionisati odgovorne za snimanje i deljenje ovih fotografija.

„Nasilje kome ste bili izloženi ne može proći nekažnjeno“, rekla je gospođa Tagle.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.