U trendu

Konaković dobio pretnje smrću, očekuje reakciju bezbednosnih službi

SARAJEVO – Ministar spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Elmedin izjavio je danas da očekuje ozbiljne i hitne reakcije bezbednosnih agencija kako bi se otkrili kreatori, kako kaže, gnusnih pretnji smrću koje je dobio.

On je to rekao dok je, kako prenosi portal Radiosarajevo, govorio o jučerašnjem usvajanju Budžeta za tekuću godinu i drugim odlukama donetim od formiranje vlasti posle prošlogodišnjih oktobarskih izbora. Govorio je o tome šta je sve nasleđeno od prethodne vlasti, koju je predvodila Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića, a šta je novi Savet ministara postigao za samo dva meseca.

„Zovu nas izdajnicima i sad su bolesnici iz tog sistem došli u fazu da nam prete smrću. U tome imaju ozbiljnu pomoć nekolicine novinara koji kaljaju časnu novinarsku profesiju pišući rečnikom korumpiranog sistema kako smo ‘sluge Zagreba'“, rekao je Konaković.

Popravili smo, ističe, za kratko vreme njihove greške i trgovine, a oni i dalje kreiraju priču da smo „nešto isporučili SNSD-u i HDZ-u“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar