Krivična prijava protiv oca učenice koji je pretio učiteljic

BEOGRAD – Protiv oca jedne učenice Osnovne škole „Braća Stefanović“ u selu Neuzin, u opštini Sečanj, podneta je krivična prijava zbog nasilnog ponašanja prema učiteljici.

Mediji su preneli da je otac devojčice prekinuo školski cas, pretio uciteljici i vikao na nju, jer se njegova ćerka rasplakala tog dana u školi.

U Policijskoj upravi Zrenjanin, kojoj je ovaj incident prijavljen, Tanjugu je rečeno da je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu protiv oca podneta krivična prijava.

Mediji su prethodno preneli da se incident dogodio 11. septembra kada je otac došao na čas da sa učiteljicom „raspravi“ zašto njegovo dete plače.
Slucaj je prijavljen Policijskoj upravi u Zrenjaninu i Ministarstvu prosvete koji su za „Blic“ potvrdili informaciju da je do incidenta došlo i da je protiv oca učenice podneta krivična prijava.
Kako su rekli predstavnici škole, devojiča nije uspela da nakon fizičkog složi svoju opremu na vreme i zbog toga je tokom odmora počela da plače, što je videla njena starija polusestra, učenica osmog razreda koja je došla da obiđe mladu sestru i potom pozvala oca.

Roditelj je potom ušao na čas, gurnuo katedru, vikao, i pretio šamarima uciteljici, prenosi „Blic“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.