U trendu

Krivokapić: Dok sam premijer u Vladu mogu samo eksperti

PODGORICA – Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da ostaje pri stavu da jedino ekspertska vlada Crnoj Gori može doneti dobro i ponovio da u njegovoj vladi neće biti „nikog osim eksperata“.

„Šta to znači? Ako postoji neko mesto koje može prirodno da bude upražnjeno, onda je prirodno da treba ući neki ekspert, ali ne nikako kao što ja osluškujem određeni političari“, istakao je Krivokapić u intervjuu TV Vijesti.

Na pitanje da li to znači da neće biti ni Demokratski front (DF) ni drugi političari u njegovom timu, Krivokapić je rekao: „U Vladi u kojoj sam ja premijer neće biti niko osim eksperata“, prenosi portal Vijesti.

Upitan da li planira kadrovska osveženja rekonstrukciju Vlade ili možda infrastrukturu, što bi značilo uvođenje još ministarstava, Krivokapić je rekao da to zahteva administrativni put koji nije tako jednostavan i koji traje.

„Pošto Crna Gora nema vremena za gubljenje, mislim da je ovaj trenutak sa 12 ministarstava, a to smo dobro testirali prilikom boravka u Sloveniji koja ima 14 ministarstava, da je to mera Crne Gore“, rekao je.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.